Wednesday, September 05, 2007

Ner med regeringen, all makt åt...

...tengil, vår befriare? Nä, helst sovjeterna förstås. Men gärna också åt en vänsterkoalition. Och det innan reguljära val hållts. En viss legalism har infunnit sig i vänstern som förlamar idén på att framtvinga ett borgerligt nederlag i förtid. Nu tror jag ju inte att det kanske kommer ske igenom en revolution (tyvärr), men våra ansträngningar bör vara sådana att de syftar till att dra ner borgarna och stampa bort dem innan tre år till har gått. Kom ihåg gruvtolvanledaren som dök upp i landsmedia med knappen "Nyval nu!" Det är vår paroll!

Jag måste säga att jag är uppriktigt förvånad hur inkompetenta de är. Vad är det med den svenska borgarklassen? De kan inte skriva, de kan inte tänka, de kan inte ens hålla ihopa när de försöker stjäla vår gemensamma egendom. Ibland, när jag tänker på regeringen och på deras idoler i USA så blir jag liksom lite otrygg och orolig. Är det hela någon form utav ultrasmart plan? För tänk, det värsta vore väl om de "counted on it all along!" som hundratals schablonskurkar i hundratals dåliga filmer uttryck det.

Labels: ,

1 Comments:

Blogger Björn Nilsson said...

Såg nyss en opinionsundersökning som påstår att v+sap+mp skulle vinna med 51% om det vore val i Stockholm idag. Med tanke på att den här stan med dess horder av bostadsrättsinnehavare är grundbulten i Alliansens maktinnehav så har de lyckats märkligt illa! Om oppositionen morskar upp sig och ryter till att "vänta bara tills vi kommer tillbaka, då ska det bli andra bullar av!", ja då kanske högerspöket blåser bort i en styv kuling från vänster.

5:11 PM  

Post a Comment

<< Home

Bloggtoppen.se