Saturday, October 06, 2007

Aktion G13 - avslutande ord

Succesfuld aktion nu afsluttet
Efter at have besat Grøndalsvænge Allé 13 i nogle timer erklærer Aktion G13 nu aktionen for afsluttet. Troels fra G13 siger:

- Dagen idag var en kæmpe succes. Vi har som ungdomshusbevægelse vist hvor stærke vi er når vi står sammen, og vi opfyldte vores mål om at besætte stedet. Vi har holdt os til det vi har planlagt, på trods af massiv brutalitet fra politiets side.

- Ritt Bjerregaard står med et stort forklaringsproblem. Hun har meldt ud at hun ønsker dialog, hvilket vi har accepteret, men når hun ikke gør noget for at forhindre politiets voldsomme angreb på en ikke-voldelig demonstration, synes vi det er meget tvetydige signaler hun sender. Det er kommunens hus og det er Ritts ansvar..

Selvom aktionen er afsluttet kan pressegruppen stadig kontaktes på 50 28 22 50

Det här är det enda jag tänker skriva idag. Lite behöver läggas till, förutom att finger-taktiken inte är så välanpassad till stadsmiljö, att vi inte lyckades hålla huset men att vi har vunnit en kraftig strategisk och organisatorisk seger. Vi har i stort, som pressmeddelandet anger, gjort det vi skulle göra.

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Bloggtoppen.se