Wednesday, July 25, 2007

Döda, döda.

Här följer ett mycket sansat, tillbakalutat filosofiskt resonemang kring bloggexplosionen inom vänstern gentemot ARENA och postmodernismens vapendragare.

Samir Amin menade att postmodernism var det liberala virusets ideologi till den nyliberala fördelningspolitiken. En sorts make-up för att täcka över sprickorna i samhället och i sig själv för den godlynte, men lite alienerade småborgaren som söker upp en psykiatriker, går in i väggen, går till klubben på helgerna och tittar på Dharma and Greg på tisdagar. Samin Amin hade rätt.

Jag tänker inte länka till alla vänstermänniskor som på kort tid kastat sig över ARENA. Jag tänker bara länka till det här vidriga, klassföraktande inlägget av en total idiot. Bevittna sjukdomen.

Labels:

2 Comments:

Blogger Anders Eriksson said...

Ramqvists artikel behöver ju faktiskt inga kommentarer, den står för sig själv. Bara det att hon ställer "klass" och "den manliga vitheten" som synonymt gör henne fullständigt ointressant för en modern vänster som ändå gör anspråk på att vara relevant.

4:32 PM  
Blogger Björn said...

Hon är ju helt sjuk i huvudet. Bara kolla på när hon skriver om aktivisterna med det där vidriga utanför perspektivet, som om de vore gulliga, men märkliga små varelser som är lite sisådär blåsta i deras livsstilsvänsterval.

7:02 PM  

Post a Comment

<< Home

Bloggtoppen.se