Tuesday, July 10, 2007

Hissmusik

Från Ung Vänster hittar jag följande krönika som jag överlag tycker är bra. Den här posten handlar inte om den. Den handlar snarare om det kommentarfält efter den som jag med skräck, avsmak och skadeglädje (för hur dumma i huvudet de är) läser.

Kommentar 1:
(...)
Hmmmm.... John Lennon skrev en gång i tiden en låt som hette Imagine som handlade om vilken bra värld det skulle kunna bli om vi behandlade alla lika, suddade ut nationsgränser och slutade upp med religiös fanatism. Janouch verkar dock ha en ANING annan inställning till livet för här ska combatbyxorna på och kvinnor ska ENBART hjälpa andra kvinnor. Bevare mig för människor som nu 2007 beter sig som en liten tysk med ful mustach gjorde på 30:talet.
Fullträff på första! Som alla vet är den som först kallar en annan människa på internet för Hitler den som vinner.

Kommentar 2:
Så här kan man titta på område efter område och jag tycker inte det är märkligt att Schyman och gänget fick ca 1% av antalet röster när hela den feministiska rörelsen bygger på otroliga överdrifter som antingen beror på oförstånd eller oförmåga att ta del av neutral forskning. I genusforskningen har man redan från början bestämt sig för vad man vill hitta och gör ALLT för att teserna ska stämma.
Neutral forskning*?
(*översättning från liberaliska: neutral forskning är sådant som visar att kapitalismen är det bästa som någonsin hänt, att män faktiskt förtjänar högre lön än vad kvinnor gör pga. marknaden, [och för att kvinnor är lite mer flamsiga och sådär dumma i huvudet du vet], samt att blattar inte alls blir diskriminerade. Folk tycker bara lite illa om dem. Se även: Svenskt Näringslivs rapporter.)

Kommentar 3:

Det är just det som är grejen, de feminister som företrädelsevis figurerar i pressen målar upp världen i svartaste svart och vitaste vitt. Alla män sägs ingå i ngn slags patriarkat som av ngn outgrundlig anledning skulle ha mer makt än alla kvinnor. Gruppen män utmålas också som våldtäktsmän och hustrumisshandlare detta trots att forskningen visar att drygt 90% antingen är alkolister eller har psykiska problem, eller både och. Lönerna är ett annat exempel där gruppen män i vissas (!) ögon verkar ha tillskansat sig ordentligt mycket mer än gruppen kvinnor, och det helt orättvist. Jaha? Men de neutrala institut som analyserat inkomstskillnaden har tillskrivit allt förutom 1 % till vilket område man arbetar inom, hur lång tid man varit anställd, meriter osv.

Jackpot! Notera den liberalt typiska idén att missförstå vad en "struktur" skulle vara, det trendiga misstänkliggörandet mot feminismen och - som pricken över i - en återupprepning av en totalt blåst uppfattning om vad själva poängen med att förstå kopplingar mellan yrkesgrupper, deras sociala uppsättning och historiska strider gentemot vilken lön de har i snitt. (ett typiskt svar från liraren här skulle kanske vara: "men vadå? Lönen man får är ju den man förtjänar!"). Kandidat nummer 3 är min egen favorit, men jag vet att jag kommer att hitta dussintals till av totala stolpskott som kommer upprepa ungefär liknande argument. För övrigt kan jag nämna att vissa KOMMUNISTER uppskattar att upp till 90% av alla som skriver sådana här kommentarer också är män.

PS PS PS!

Som en skänk från ovan såg jag nyss följande inlägg från ett okänt borgarpucko. Success!


Tosselitoss K18 från Lund i Skåne län, Idag kl 03:04

... på nästan alla områden?


PK-nissar och allehanda feminister brukar allt som oftast basunera ut att kvinnor allt är lika bra eller bättre än män på allt och inget, men om vi kollar på rena fakta så ser vi ju motsatsen. All världens toppolitiker, toppforskare, uppfinnare, idrottsmän, tänkare, filosofer, matematiker, musiker etc etc är ju män! Till och med världens bästa kock är man.

Feministerna kan skrika sig hesa om att kvinnor fungerar bättre i sociala situationer, eller är bättre på att ta hand om barn. Men utan män så hade samhället stått stilla.

Varför detta manshat?

Det är ju helt otroligt.

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Bloggtoppen.se