Thursday, November 08, 2007

Men vad i helvete? Om SAC och papperslösa.

Fackorganisering osolidariskt? Är det inte det som DN brukar skriva? Varför skriver då Lisa Rasmusson det i förra veckans Flamman? Jag har väntat med att svara tills SAC själva svarade. Det enda tradiga är att Ung Vänsters ledning av något totalidiotiskt skäl anfallit SAC också. Är det här på grund utav att man tror på den gamla idiotidén att om man anfaller vänstern, då kommer man verka mer rakryggad och moraliskt korrekt? Tror man på det, då är man helt fel ute. Högern hatar oss. Det enda de tycker om med oss är när vi bråkar internt. Frågan är vad det här egentligen handlar om. Hur kan man skita i de papperslösa? Handlar det här bara om det gamla vanliga sekteristiska syndikalisthatet? Eller är det ett försök att flytta oss högerut i allmänhet igenom att anknyta till LO:s sämsta idéer? För det här låter otäckt likt den största idioten i svensk arbetarrörelse (förlåt, efter Nuder) Erland Olaussons konstanta quislinguttalanden.

Labels: , , , ,

3 Comments:

Blogger Unknown said...

Håller helt med.

Det här var fan det sämsta jag varit med om. Har inte träffat nån rakryggad medlem i VSF/UV/V som stöder skiten.

Det är väl vissa politruker som tycker att det är djupt problematiskt att inte alla inom V/UV anser att klasskamp = vänsterpartiets politik samt kollektivavtal, och så gör dom så aggressiva utspel för att få rätning i leden.

Då måste man ryta till extra ordentligt. Jag är kommunist, jag sysslar med klasskamp, och då får man ta lite skit under naglarna ibland.

4:35 PM  
Blogger Björn said...

Jag håller helt med. Det otroliga är ju att man tror att man kan vinna någon sorts poäng på det hela, för jag antar att det är vad det handlar om. En totalt felaktig mediastrategi. Vi har väl för övrigt viktigare saker att göra än att anfalla en av de få vettiga klasskampsorganisationerna i Sverige.

12:33 PM  
Blogger Slutstadium said...

tkr det är jätteviktigt att man får till stånd en debatt där kollektivavtalen vs registermetoden diskuteras, inte om lo och "partivänstern" och sac... det handlar faktiskt om de papperlösa. debatten måste hållas saklig..

11:04 PM  

Post a Comment

<< Home

Bloggtoppen.se